Jul 2014

Jesus sier: Kom, mitt barn


Jesus sier: Kom, mitt barn, jeg har ventet på deg

Se, mine hender er utstrakt i kjærlighet til deg

Jeg ble naglet fast til det korsets tre

For at du, mitt barn, skal ha fred.Jeg ser at du strever

Jeg kjenner byrdene du har

Men vit at jeg lever

Jeg har kjøpt deg fri fra alt ditt slaveri

Legg all din bekymring på meg

For jeg har omsorg for deg


Jesus sier: Kom, mitt barn, jeg har ventet på deg

Se, mine hender er utstrakt i kjærlighet til deg

Jeg ble naglet fast til det korsets tre

For at du, mitt barn, skal ha fred.Jeg ser dine tanker

Jeg kjenner smertene du har

Og mitt hjerte banker

I kjærlighet til deg – jeg gav mitt liv for deg

Så du kan få komme til meg

Og jeg vil lege deg.

GOD SOMMER!!


I år har vi vært kjempeheldige med været. Det har vært sol og varmt nesten hver eneste dag i ukevis - og det lille regnet som har kommet har virkelig vært nødvendig for at naturen skal få blomstre og gro:-)


Pasted Graphic 10

Sommeren kan være ei tid for å koble av, roe ned, oppleve nye ting, reise, ta tid til å tenke over hvilke mål og prioriteringer en har for livet og evigheten, og å gjøre ting en ellers ikke får nok tid til i løpet av resten av året.


Pasted Graphic 3

Et av sommerens høydepunkt for oss er å reise på Sommerstevnet i Sarons Dal :-) Der får vi rikelig tid til å være sammen med familie og gode venner, bade, spise god mat, synge og spille, gå på møter og konserter, sole oss og slappe av. Det er full pakke for ånd, sjel og kropp :-) :-) Å få være en del av et fellesskap som ønsker å spre nyhetene om at JESUS ER VERDENS FRELSER til alle nasjoner, stammer, kulturer og folkeslag, og å være sammen med tusenvis av andre som tror på Jesus, er som en forsmak på Himmelen.


SlaĚŠtten i Sarons Dal

I år var vi så tidlig på plass at vi fikk være med på "slåtten" også :-)

DU er også hjertelig velkommen!

Programmet finner du ved å trykke
her.

Pasted Graphic 11


Livet er HER - og livet er NÅ :)

"Dette er dagen som Herren har gjort. La oss fryde oss og glede oss på den!"
Salme 118. 24

Jeg ønsker deg en meningsfull, opplevelsesrik, avslappende og GOD SOMMER!!

Epletre 130514

Fotspor i sanden

Selv om det er sommer og sola skinner fra skyfri himmel, så er ikke alltid livet som en sommerdag… Hvis du er sliten, føler deg alene eller er syk, så har jeg bare lyst til å oppmuntre deg med en kjent fortelling som jeg er veldig glad i:

En natt hadde en mann en drøm.
Han drømte at han spaserte langs stranden med Herren!
Over himmelen kom bilder fra livet hans til syne.
For hvert bilde han så,oppdaget han at der var to par spor i sanden,
det ene var hans egne, det andre var Herrens.

Da siste bilde for forbi over himmelen,
så han tilbake på fotsporene i sanden.
Han la merke til at mange ganger i lvets løp var det bare ett par fotspor.
Da oppdaget han også at det var de gangene
da livet hans hadde vært mest vanskeligst og mest smertefullt.

Pasted Graphic 6

Dette forsto han ikke, så han spurte Herren:
Herre, du sa en gang da jeg bestemte meg for å følge deg,
ville du alltid gå med meg og aldri
forlate meg. Men nå ser jeg at da min nød var størst
og livet var vanskelig å leve, da er det bare ett par fotspor.
Jeg forstår ikke hvorfor du forlot meg da jeg trengte deg mest.

Da svarte Herren:
Mitt kjære og dyrebare barn!
Jeg elsker deg og vil aldri forlate deg.
De gangene i livet ditt
da prøvelsene og lidelsene dine var størst,
-og du bare kan se ett par spor i sanden,
det var de gangene jeg bar deg i armene mine...


Pasted Graphic 7

Fortellingen beskriver så vakkert hvordan Herren ønsker å gå gjennom livet sammen med oss, og at Han aldri vil svikte oss, og ikke forlate oss - selv i våre tøffeste perioder i livet.

Jeg skrev
denne sangen et par dager før jeg skulle synge i Stavanger Fengsel, og det ble enda en hilsen fra Himmelens Gud, om at Han elsker oss - og at Han ønsker å ha et nært fellesskap med ALLE mennesker. Ikke bare når alt lykkes, og livet går på skinner, men også når vi har rotet det skikkelig til. Ikke bare når vi er friske og livet er en fest, men også når sykdom herjer i kroppen og når vi er nedtynget av sorg og bekymring. Når Jesus får være Herre, har Han lovt å være med oss alle dager - inntil verdens ende.

"For Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke, og svikter deg ikke. Derfor kan vi tillitsfullt si: Herren er min hjelper, jeg frykter ikke."
Hebr. 13. 5-6

Fotspor i sanden
(klikk her for å høre sangen)

Pasted Graphic 1

Gud er kjærlighet - og HAN ELSKER DEG!! :-)