Jan 2014

Release-konsert 15. februar 2014


ENDELIG FERDIG!!!!!

Fra i sommer har vi holdt på å spille inn en cd,
og nå i helga blir den ferdig mastret og klar for trykking!
Det har vært en lang, utfordrende og spennende prosess, fra idè til handling, og fra handling til et ferdig produkt.
Og nå er prosjektet i ferd med å gå fra drøm til virkelighet.

I løpet av helga vil jeg legge ut noen av sangene som kommer på plata, og dele litt av bakgrunnen for hver sang (jeg legger dem under fanen "sanger"). Min drøm og mitt håp er at det skal være til oppmuntring for deg! Jeg vil så inderlig at du skal få oppleve den kjærligheten, gleden og freden som jeg selv har fått erfare. Den er for alle slags mennesker, i alle slags livssituasjoner og med alle slags bakgrunner!
DU er elsket!

Release-konsert på Betania 15. februar kl. 19.00!!
Release-konsert plakat

DU er hjertelig velkommen!

Release forhaĚŠnd Dalane Tidende 2

Jeg legger sangene her:

Nothing
Child
I'll be waiting
Presence
When I need a friend
Bring me back
What a friend
Shelter
Makten og Æren
Salme 139
What a friend
The fire

Pasted Graphic


Godt nyttår 2014!

Nytt år - nye muligheter!

I dag er det første dagen i det nye året, med nye muligheter til å fylle de neste 365 dagene med det vi velger å bruke tid på.

Året 2013 ble for meg et år med både gleder og sorger, gode opplevelser og utfordringer. Rett og slett slik livet ofte er for de fleste av oss… Dette året har lært meg mye, både om meg selv og mest av alt har jeg lært å kjenne Gud enda bedre! Jeg har til tider vært frustrert, følt meg mislykka og motløs, men har fått lære at Guds kjærlighet er ubegrensa og betingelsesløs. Han er trofast, selv om jeg ikke er det. Han er tålmodig, selv om jeg ikke er det. Han gir oss ny kraft og styrke når vi ikke har krefter selv.

Only God kopi

FOR en Gud vi har!! Jeg har lært at "det viktigste er ikke hvordan du har det, men hvordan du tar det!" og "det som ikke knekker deg, gjør deg sterkere!"

Mest av alt har året gitt meg så uendelig mye å være takknemlig for!!! Jeg våkna i dag tidlig og var bare så inderlig takknemlig for selve livet, for å være frisk, for min elskede mann, de flotte ungene vi er velsigna med og som vi elsker så høyt, for gode venner, familie, naboer, menighet, gode kollegaer, trivelig arbeidsplass og ei fantastisk bygd å bo i!
Samtidig tenker jeg på alle dem som ikke har det så godt. Barn og voksne som føler seg ensomme og redde, som er kalde og sultne, de som er syke, de som har mistet noen de er glad i, mennesker som lever i frykt i krig og på dem som er på flukt. Må året som ligger forran oss gjøre oss mindre selvopptatte og mer innstilt på å gjøre noe for å hjelpe dem som lider.

"ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen"

Ønsker deg av hjertet ALT GODT for året som ligger ubrukt foran oss!

DU er verdifull og kan utgjøre en forskjell for et menneske i dag!