Feb 2014

Tusen takk!

Nå er det over ei uke siden Release-konserten, og jeg er fortsatt overvelda over at det kom så mange på konserten, og at det ble en så kjekk kveld for store og små.
Det var så fullt i kafeen etterpå at det ikke var sitteplasser til alle, men alle så ut til å stortrives - og det var god stemning til langt over midnatt. Tusen takk til alle som bidro i løpet av kvelden, og takk til alle dere som kom!


Skann Dalane Tidende

Setter enormt stor pris på de oppmuntrende tilbakemeldingene vi har fått, både i aviser og av flere av dere som var på konserten! :)

Releasekonsert Agder 2

"Gled dere i Herren alltid, igjen vil jeg si, Gled dere! La alle mennesker få merke at dere er vennlige.
Herren er nær.
Vær ikke bekymret for noe, men legg alt dere har å be om fram for Gud i bønn og påkallelse med takk. Og Guds fred, som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og tanker i Jesus Kristus."
Fil. 4. 4-6

CD'en er klar!


Presence

I går kveld ble CD'ene levert, og den selges nå på Horjen, og ved å bestille den her på nettsida ved å sende epost med navn og adresse til eliin@dabb.no eller mettemyd@online.no.

Vi har laga denne CD'en til deg, for å dele det vi tror på.
I lengre tid har dette landet gradvis blitt avkristna slik at de kristne verdiene og det kristne budskapet stadig får mindre plass i samfunnet vårt. Vi ønsker å stå opp for det vi tror på - og gi videre det vi selv har fått ta imot.
Vi tror på Bibelens budskap, som forteller oss at det er Gud i Himmelen som har skapt alle ting. I kjærlighet har Han skapt menneskene i sitt bilde, og Han ønsker å ha fellesskap med oss.

Vi håper at disse sangene kan være til glede og oppmuntring for deg, og at de kan være med på å vise vei inn i fellesskap med Ham som kjenner deg bedre enn du kjenner deg selv, og som bare har gode tanker for livet ditt.

DU er elsket!

Sangene kan du høre gratis her på denne sida.
De kan også lastes ned på Itunes, Deezer, Amazon og Spotify.

Alle inntekter går til arbeid med å spre evangeliet og vise Guds kjærlighet i praksis der mennesker er i nød.

Hvis du ønsker å gi en
gave til dette prosjektet er misjonskontonummeret:

3310.66.27733

Tusen takk for din støtte!