POLITIKERE OG VERDENSMESTERE

På fredag hadde vi gleden av å synge på KrFs Høstkonferanse for Rogaland og Agder-fylkene. Det var stort å få være sammen med så mye trivelige folk som er brennende engasjert i å gjøre samfunnet vårt bedre og mer rettferdig, bygget på de kristne verdiene og med fokus på de svakeste i samfunnet.

KrF bilde - bandet
(Foran fra venstre: Øyvind Omdal, Elin Støle, Knut Arild Hareide, Mette Mydland, Anne Karen Barstad. Bak fra venstre: Kenneth Bergen, Arild Omdal, Egil Støle, Johan Remen Evensen. Tommy Lindås var opptatt med å bære anlegg da bildet ble tatt)


Jeg har stor respekt for alle dem som engasjerer seg politisk for å gjøre samfunnet vårt til et best mulig sted å være for store og små. Selv er jeg ikke spesielt politisk anlagt, men er takknemlig for alle de som har gaver og talenter til å gjøre dette viktige arbeidet.

Krf, Hareide, Trond Arne mv
(Godt fornøyd sammen med ordfører Trond Arne Pedersen og partileder Knut Arild Hareide)

Jeg hadde både grudd meg og gleda meg veldig til denne kvelden. Det er lett å føle seg liten i en sånn sammenheng med så mye inflytelsesrike mennesker, men vi ble hjertelig tatt i mot, og det ble en fantastisk kveld på alle måter.

I tillegg til at det var kjekt å treffe alle politikerne, viste det seg at det var flere storheter tilstede denne kvelden!

Da vi kom til Rosfjord Strandhotell, hilste jeg på mikseren, og vi satte igang med å bære inn utstyret vårt, mens han jobbet med å klargjøre høytalere og kabler. Det var noe kjent med ham, men jeg er ikke spesielt god med navn og ansikter heller, og at det var regjerende verdensmester i skiflygning som var lydtekniker, var ikke det første som slo meg….!

Han gjorde en kjempejobb, og viste absolutt at han kunne mer enn å hoppe langt på ski!!

Pasted Graphic

Da maten ble servert, både så og smakte den helt himmelsk. Ryktene sa at det var to verdensmestere i kokkekunst på kjøkkenet. Det er mildt sagt ikke hver dag vi får synge og spille for topp-politikere og verdensmestere.

KNALLKJEKT!!!

Det som ble en tankevekker for meg etter denne kvelden er at vi ofte måler verdi ut fra prestasjoner og posisjoner. Men det budskap som Jesus kom med, er helt annerledes. Han sammenlignet den største i Guds Rike med et lite barn, og Han sa også:

"Den som vil være den største blant dere, skal være andres tjener. For likesom menneskesønnen ikke har kommet for å la seg tjene, men for selv å tjene og gi sitt liv som løsepenge i manges sted."
Matt. 20. 26-28.


Du er verdifull - for INGEN andre er som DEG!!!

Måtte vi alle bruke de gaver og ressurser vi har, til å gjøre noe positivt for andre.

IMG_1550

"Det du gjorde mot en av mine minste små,
det gjorde du mot meg."

Jesus