Godt nytt år 2015!

Enda en gang får vi oppleve å starte på et nytt ubrukt år. Det er rart hvordan et nytt år ofte får oss til å se oss tilbake på året som har gått, samtidig som vi setter oss nye mål for året som ligger forran.

Pasted Graphic 6

Året 2014 ble for meg et år med mye glede, skuffelser, opp- og nedturer, utfordringer og nye erfaringer. Med sykdom i familien og blant flere av mine beste venner, har det innimellom vært tøffe tak. Livet er ikke like enkelt alltid. Spesielt tenker jeg på alle de som er ensomme, på de som kjemper med sykdom og på dem som har mistet noen av sine kjæreste i året som har gått. Måtte året som ligger forran oss fylles med gode ting - og brukes på det som virkelig har verdi.

Pasted Graphic 5

For et år siden var vi i ferd med siste innspurt før utgivelsen av CD'en som har vært, og fortsatt er, et spennende misjonsprosjekt. I løpet av året har vi hatt release-konsert og vært med på ulike arrangementer og konserter. CD'en har vi fått delt ut til mange, og vi er takknemlige for de positive tilbakemeldingene vi har fått. Alle inntekter som har kommet inn i forbindelse med salg av CD'ene går videre til nødhjelp, evangelisering eller til å støtte utsendte misjonærer fra bygda vår. TUSEN TAKK til alle dere som har kjøpt CD'en eller som har satt penger inn på
misjonskontoen.

Takk også til alle dere som har spilt sangene på
Spotify, Wimp og Deezer, og til dere som har kjøpt sangene på Itunes.

http://open.spotify.com/album/3tKdzDerMnv1jls2Gbr3Qq
http://www.deezer.com/album/7369934
https://itunes.apple.com/us/album/presence/id807764639?uo=4

Presence

Inntektene som kommer inn på dette blir gitt videre til arbeid blant uteliggere og rusmisbrukere. Kirkens Bymisjon, Evangeliesentrene og Frelsesarmeen gjør en fantastisk jobb for å hjelpe mennesker som av ulike grunner har kommet i en vanskelig situasjon. ALLE mennesker er VERDIFULLE for vår Himmelske Far, og Han sendte sin sønn til jorda for å oppsøke dem som var fortapt for å FRELSE dem - IKKE for å dømme!

Fengselete

Rett før jul hadde jeg gleden av å få ha en intimkonsert i Stavanger Fengsel igjen. Sammen med min kjære søster og ei god venninne som jobber på Crux oppfølgingssenter delte vi ut gaver, hadde basar og spiste hjemmelagd pizza sammen med de innsatte og ansatte på kvinneavdelingen, før vi avslutta med en liten julekonsert. Julens budskap kunne nesten ikke vært mer konkret enn å få være sammen med disse dyrebare damene - som virkelig har opplevd at livet har vært tøft, og som har en bakgrunn som er så hjerteskjærende at det gjør vondt bare å høre om. Guds enorme kjærlighet var merkbar inne i fengselet, og det er noe av det mektigste jeg har opplevd. Julen handler absolutt ikke om glitter og stas, men om vår Himmelske Fars betingelsesløse kjærlighet til sine barn.

Pasted Graphic 4

"For Gud sendte ikke sin sønn til verden for å dømme verden, men for at verden skulle bli FRELST VED HAM!"
Joh. 3.17.

Jeg ønsker deg av hjertet et godt og meningsfylt nytt år!!

epleblomst